Handels- og brugsbetingelser

På arkiv.dk handler du med

Arkibas ApS
Andkærvej 19
7100 Vejle
Telefon: 76 40 13 80
E-mail: arkibas@arkibas.dk
CVR-nummer: 10 67 74 83

Når du handler på arkiv.dk gælder nedenstående handels- og brugsbetingelser. Læs dem grundigt inden du handler.

Brug af billeder fra arkiv.dk

Billeder købt på arkiv.dk er kun til privatbrug, dvs. de må ikke videresælges, videredrages til tredjemand, anvendes i kommercielle sammenhænge, lægges på egne eller andres hjemmesider eller uploades på Facebook og andre sociale medier.

Ønsker du at benytte billederne til andre formål eller kommercielt, skal du kontakte det arkiv, som opbevarer materialet.
Billederne på arkiv.dk kan være omfattet af ophavsret, og som køber af billeder på arkiv.dk er du alene ansvarlig for dit brug af billederne og evt. krænkelser af ophavsmandens rettigheder i forbindelse med denne brug.

Læs mere om brug af billeder fra arkiv.dk under rettigheder og brug.

Aftaleindgåelsen

Efter ordreafgivelsen vil du modtage en ordrebekræftelse på e-mail, hvori der vil være et download-link til dit køb. BEMÆRK: arkiv.dk er alene formidler af billeder på vegne af de deltagende arkiver, og er således ikke ansvarlig for kvaliteten af de billeder, som du køber. I forbindelse med dit køb, kan du altid se billedet, filtype, antal pixels og størrelse, så du ved, hvad du køber.

Har du spørgsmål til det billede, som du har købt, skal du henvende dig direkte til det arkiv, som ejer billedet. Det fremgår af din ordrebekræftelse, hvilket arkiv der ejer de enkelte billeder. Du kan finde kontaktoplysninger på arkiverne på www.arkivvejviser.dk.

Priserne på arkiv.dk er dagspriser, som er fastsat af de enkelte arkiver, der ejer billederne. Priserne kan derfor være forskellige fra arkiv til arkiv.
Alle priser er angivet i danske kroner inklusiv 25 pct. moms. Der tages forbehold for evt. afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl.

Købsaftalen er underlagt dansk rets almindelige regler.

Betaling

På arkiv.dk er det muligt at betale med følgende betalingsformer:

Visa-Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro og MobilePay.

Der tages ikke gebyr ved betaling på arkiv.dk, og beløbet hæves umiddelbart i forbindelse med dit køb af billederne. Der kan ikke trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Al betaling foregår via en krypteret betalingsgateway. Arkiv.dk gemmer ikke dine betalingskortoplysninger i forbindelse med et køb.

Levering

Billeder købt på arkiv.dk leveres i en mail sammen med ordrebekræftelsen i kraft af et download-link. Det er også muligt at hente billederne i Mit arkiv.dk under ordrehistorik. Downloadlinket er gyldigt i 24 timer efter købet. Sørg derfor for, at din e-mailadresse altid er opdateret og for at downloade dine købte billeder inden linket udløber.

Hvis du ikke modtager en e-mail efter gennemført køb, kan du ringe eller skrive til Arkibas ApS på 76 40 13 80 eller på arkibas@arkibas.dk.

Fortrydelsesret

Du har ingen fortrydelsesret på køb af digitale billeder.

Bortkomst

Arkiv.dk erstatter ikke bortkomne billeder.

Ombytning og returnering

Arkiv.dk ombytter ikke billeder, og tager ikke købte billeder retur.

I tilfælde af, at der teknisk går noget galt i forbindelse med dit køb, erstatter vi naturligvis dit billede. kontakt Arkibas på 76 40 13 80 eller på arkibas@arkibas.dk.

Reklamation og klagemuligheder

Ved reklamation kontakt Arkibas på 76 40 13 80 eller på arkibas@arkibas.dk.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning på din reklamation/klage, så kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

Europa-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.

Klagen indgives her - http://ec.europa.eu/odr.

Personoplysninger

Arkiv.dk gemmer personoplysninger om dig i forbindelse med dit køb i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Ændring af handelspolitikken

Arkiv.dk forbeholder sig ret til at ændre i handelsbetingelserne. Du kan altid nederst finde en dato for, hvornår betingelserne senest er ændret.


Handelsbetingelserne er senest opdateret den 2. februar 2019

Bliv klogere på arkiv.dk

Læs vores guides
Top