Grønbjergviking 2021 Ægteparret Malene Bondesgaard og Claus Bak

Nummer B690
Type Billeder
Beskrivelse Morten Hessellund overrækker ”diplomet” for Grønbjergvikingen 2021 til ægteparret Malene Bondesgaard og Claus Bak. Sølvvikingen hænger om halsen på Claus Bak.
Bemærkning Årets vikinger
Morten Hessellund havde fået fornøjelsen af at overrække sølvvikingen og diplomet til de kommende Grønbjergvikinger Sct. Hansaften 2021 med ordene:
Jeg har fået den ære at uddele årets viking i Grønbjerg 2021. Årets Viking er dog en smule anderledes, det er nemlig ikke kun én, men to.
Årets Vikinger har bidraget til fællesskabet, foreningslivet samt fornyelse og forbedring af Grønbjerg by.
Årets vikinger er begge aktive træner i Grønbjerg Aktiv indenfor badminton og fodbold.
Årets vikinger sidder til sammen i stort set alle foreninger i byen og bidrager til at lokalsamfundet i Grønbjerg kan fungere. De er ikke bange for at tage fat eller give en hjælpende hånd samtidig med at hjemmefronten skal passes.
Vi i Grønbjerg Sogneforening håber selvfølgelig, at årets vikinger vil fortsætte med det flotte arbejder mange år endnu.
Mange tak for jeres flotte indsats. Årets vikinger 2021 er Claus Bak og Malene Bondesgaard.
Årstal 2021
Dateringsnote Se Runestenen nr. 171 side 17
Runestenen findes på www.runestenen.dk

Grønbjerg Vikingen
Sogneforeningen uddeler hvert andet år til Sct. Hansaften, Grønbjergvikingen.
Grønbjergvikingen er en hædersbevisning, der uddeles hvert år til Sankt Hans på foranledning af Grønbjerg Sogneforening.
Hædersbevisningen der en tro minikopi i sølv af Grønbjerg Vikingen, er indstiftet i 1994 og skænket og fremstillet af guldsmed Helle Engestoft, Grønbjerg og uddeles til en person, gruppe eller forening i Grønbjerg, der har gjort sig bemærket på en positiv måde enten i det store eller det små.
I 2009 besluttede Sogneforeningen at sølvvikingen skulle uddeles hvert andet år for at få flere emner til posten og for at det stadigvæk skal være en ære at modtage beviset.
Ligeledes har Sogneforeningen i 2009 besluttet at vi vil give en hvis person en Guld viking. Denne pris er og vil blive en sjælden én, da det kun vil blive givet, når der er sket/gjort noget ekstraordinært for sognet.
Fotograf Mogens Ballegaard
Arkiv Grønbjerg Lokalhistoriske Arkiv
Top
;