Grønbjergviking 2019 Kristian Kristensen

Nummer B1406
Type Billeder
Beskrivelse Kristian Kristensen (lokalt kaldet Pilitus) har modtaget diplom for Grønbjergvikingen 2019
Bemærkning Sølvvikingen 2019 tildeles Kristian Kristensen (Pillitus) som altid er venlig, flink, villig, og behjælpsom.
Kristian passede, sammen med Holger Terkelsen, vores genbrugsplads inden kommunen valgte at lukke den. Kristian er et meget kendt ansigt i byen, og specielt når der skal gives en hånd med.
Selvom Kristian ikke selv er aktiv i skole eller en forening, kommer han gerne til de forskellige arbejdsdage. Han leverer og låner gerne sine lyskæder ud til sommerfest, julebal og div. private fester.
Byparken har han også været inde over, han har blandt andet sørget for, at mountainbike banen er blevet så god, som den er.
Kristian ses også tit i sin bil med trailer. Derfra kører han ud og laver plænepleje hos private. Tror plænepleje betyder mere end Kristian ved. Han er en smittende humørspreder. Vil aldrig være i vejen, men tager sig god tid til en snak, når folk har brug for det.
Han har igennem tiden siddet i bl.a. Sogneforeningen. Han er et sikkert ansigt til op og nedtagningen af teltet til sommerfest hver år.
Som både forening og privat går man aldrig forgæves hos Kristian, hvis man mangler hans hjælp. Han sørger for at Ommegårdvej bliver holdt og altid ser godt ud. Trænger man til et hvil på gåturen, står bænken altid klar på hjørnet til Ommegårdvej.
Så Kristian:
Grønbjerg takker for din store indsats gennem tiden og håber forsat på den i fremtiden.
Stort Tillykke.
Årstal 2019
Dateringsnote Se Runestenen nr. 159 side 18
Runestenen findes på www.runestenen.dk

Grønbjerg Vikingen
Grønbjerg Sogneforening uddeler hvert andet år til Sct. Hansaften Grønbjergvikingen
Grønbjergvikingen er en hædersbevisning der uddeles hvert år til Sankt Hans på foranledning af Grønbjerg Sogneforening.
Hædersbevisningen, der en tro minikopi i sølv af Grønbjerg Vikingen, er indstiftet i 1994 og skænket og fremstillet af guldsmed Helle Engestoft, Grønbjerg og uddeles til en person, gruppe eller forening i Grønbjerg, der har gjort sig bemærket på en positiv måde enten i det store eller det små.

Ligeledes har sogneforeningen i 2009 besluttet at vi vil give en vis person en Guld viking. Denne pris er og vil blive en sjælden én, da det kun vil blive givet, når der er sket/gjort noget ekstraordinært for sognet.
Fotograf Mogens Ballegaard
Materiale digital optagelse
Arkiv Grønbjerg Lokalhistoriske Arkiv
Top
;