Lystfiskernes balancekunst. 1988.

Nummer U63607
Type Billeder
Beskrivelse Det har stået i avisen.
Fra arkivets avisudklipssamling.

TRANBJERG - Tranbjerg Lystfiskerforenings medlemmer vil lørdag demonstrere over for sig selv, at de kan udføre en vanskelig balance.
Det er en kendt sag, at lystfiskere normalt gerne vil fange så mange og så store fisk som muligt, og at »den ikke får for lidt«, når historierne om fangsten senere skal fortælles.
Men samtidig påtager alle ansvarlige jagt- og lystfiskerforeninger sig også normalt at passe og pleje naturen på en forsvarlig måde, og man passer på ikke at drive rovjagt eller rovfiskeri.
Tranbjerg Lystfiskerforenings sensommertur lørdag går til den idylliske lille Kærbæk Å ved Ansager. Et godt fiskevand med mange sving og dybe huller. Foreningsbestyrelsen regner med, at der er en vild bestand af bækørreder, som det ligger foreningen stærkt på sinde at bevare i tiden fremover. Det er derfor, der skal balanceres.
På forhånd har bestyrelsen bestemt, at hver deltager i turen højst må fange tre bækørreder. Fanges flere, skal ørrederne så skånsomt som muligt sættes ud igen. Af hensyn til genudsæt- ningen anbefaler foreningen deltagerne i fisketuren, at de fisker med spinnpr blink eller flue.
.............................
Årstal 1988
Dateringsnote 2. august 1988.
Fotograf Ukendt
Materiale Avisudklip
Arkiv Tranbjerg Lokalhistoriske Samling

Søg videre i Tranbjerg Lokalhistoriske Samling

Top
;