Grønbjergviking 2011 Johannes Mikkelsen

Nummer B583
Type Billeder
Beskrivelse Sølvviking 2011
Formand for Sogneforeningen Heidi Kjær overrækker Johannes Mikkelsen viking og diplom
Bemærkning Sølvviking 2011 Johannes Mikkelsen
Grønbjergvikingen tildeles i år 2011 til Johannes Mikkelsen, Algade 16 med følgende begrundelse:
Johannes har i knap 40 år været driftsansvarlig for Grønbjerg Vandværk. Johannes har overlevet flere bestyrelser, mens han hele tiden har passet og plejet vores vandværk til alles tilfredshed. Det er Johannes´ fortjeneste, at vandværket og området omkring vandværket altid er i forbilledlig stand. Johannes’ omhyggelighed og dygtighed har været medvirkende årsag til, at prisen på vand i Grønbjerg ligger lavt og altid har gjort det.
Johannes er altid villig til at vise vandværket frem for skoleklasser og foreninger. Han fortæller med stolthed og med engagement om vandværket og det fine vand, som pumpes ud derfra.
Ud over at passe vandværket, har Johannes været buschauffør for idrætsforeningen, ligesom han også er ulønnet afløser for friskolens skolebus. Han har også ofte stillet sig gratis til rådighed som chauffør for lokalforeningers udflugter rundt i landet.
Som en behagelig sidegevinst, er Johannes et venligt og imødekommende menneske, som både børn og voksne nyder at få en snak med. At han så også er humoristisk gør det bestemt ikke kedeligere.
Johannes, du er en kapacitet for Grønbjerg og det er med glæde at kunne overrække sølvvikingen 2011 til dig.
Årstal 2011
Dateringsnote Se Runestenen nr. 111 side 20
Runestenen findes på www.runestenen.dk

Grønbjerg Vikingen
Grønbjerg Sogneforening uddeler hvert andet år til Sct. Hansaften Grønbjergvikingen
Grønbjergvikingen er en hædersbevisning der uddeles hvert år til Sankt Hans på foranledning af Grønbjerg Sogneforening.
Hædersbevisningen, der en tro minikopi i sølv af Grønbjerg Vikingen, er indstiftet i 1994 og skænket og fremstillet af guldsmed Helle Engestoft, Grønbjerg og uddeles til en person, gruppe eller forening i Grønbjerg, der har gjort sig bemærket på en positiv måde enten i det store eller det små.

Ligeledes har sogneforeningen i 2009 besluttet at vi vil give en vis person en Guld viking. Denne pris er og vil blive en sjælden én, da det kun vil blive givet, når der er sket/gjort noget ekstraordinært for sognet.
Fotograf Mogens Ballegaard
Materiale digital optagelse
Arkiv Grønbjerg Lokalhistoriske Arkiv
Top
;