Nummer | B11358 |
Type | Billeder |
Beskrivelse | Holbæk Slagteri
igang med modernisering. |
Bemærkning | Holbæk var et af de tre slagterier, som i 1902 startede det selskab, der senere antog navnet Danish Bacon Company.
i Perioden gennem trediverne med kvota systemet og de begrænsede slagtninger samt de efterfølgende krigsår gav ikke muligheder for større aktivitet, men da svineproduktionen igen tog til, påbegyndte man en omfattende ombygning og modernisering af virksomheden. I slagteriet blev der bl. a. indrettet nye kølerum for hurtigkøling, og et rum, som tidligere var anvendt til ægpreservering, blev ombygget til et specielt opskæringsrum. Der blev tillige i disse år indrettet et fryserum, og dette bliver for tiden udvidet med en afdeling beregnet til kreaturslagteri. I 1961 blev det nedlagte ægpakkeri omdannet til en moderne udstyret kantine beregnet til ca. 250 personer samt tilsvarende omklædning, tørrerum og baderum for både mænd og kvinder. Samlede omkostninger hertil var ca. kr. 500.000 I 1961 påbegyndtes en 2 etagers nybygning, der skal huse en moderne pølsefabrik med køle- og fryserum. Fabrikken der forventes færdig i løbet af efteråret 1962, vil koste ca. 3 millioner kr. Kilde: http://www.slagterimuseet.dk/Holb%C3%A6k.htm |
Årstal | 1973 |
Dateringsnote | 13.10.1973 |
Fotograf | Ukendt |
Størrelse | 23 x 15 |
Materiale | S/h positiv: |
Arkiv | Holbæk Stadsarkiv |