Attack Defence System Aalborg / Aalborg Submission Klub. Adresse: Atletklubben "Thor"s lokaler, Østersundbyvej 17, 9000 Aalborg

Nummer A103
Type Arkivalier
Arkivskaber
Idrætshistorisk Samling
Beskrivelse Attack Defence System Aalborg.

Historie.
Foreningen har været i udvikling siden 1994 med flere navne. Før 1994 hed klubben Aalborg Tao Te Ching Kung FU Skole. Det ændredes, da 4RFS blev en realitet. 4RFS var landsdækkende ligesom TTC. Senere blev Aalborg en klub rigere, da Shootfighting Aalborg kom til. Shootfighting Aalborg og ADS var to forskellige foreninger under samme tag. Shootfighting blev lukket ned senere og al energi blev koncentreret på ADS i en tid. Derefter blev SFA til for at skifte stilen fra selvforsvar til sportsorienteret kamp på grund af udviklingen med f.eks. UFC, Pride, Pancrease og det lokale Fight Bach Show.
Først ved SFA's opstart forsvandt den gamle tankegang med brugen af pensum. SFA er uden sådanne krav. Medlemmer kaldes heller ikke for elever og kan ikke opnå status mærker/ bælter. Personer opnår "status", som de mennesker de er og de samlede ting de har i rygsækken, uanset om det er kamprelateret eller ej.
SFA har været helt uafhængig af andre organisationer siden start. Klubben har delt lokaler med Brydeklubben "Thor" siden 1999.

Aalborg Tao Te Ching Kung FU Skole.
Four Range Fighting System (4RFS).
Shootfighting Aalborg.
Attrack Defence System (ADS).
Submission Fighting Aalborg (SFA).
Født/stiftet 1999
Bemærkning Fightersport
Periode 1999 - 2020
Arkiv SIFA Idrætshistorisk Samling

Yderligere indhold

D 1999 - Dagbøger, memoirer o.l.
U 1999 - Udklip

Søg videre i SIFA Idrætshistorisk Samling

Top
;