Filtrering
8 resultater 1 resultater i kilder Se dem her

Periode
Fra
Til
Type
Arkiv
Geografi
Generelt
Vis kun med billeder
Vis kun med filmklip
Vis kun med lydklip
Vis kun med kilder
Vis kun med geo-tag
Dine valg
Langebæk Lokalhistoriske Arkiv
Side 1 af 1
2014

Bisættelse. Martin Leider Olsen. - , Kalvehave Dagen hvor alle var socialdemokrater.. Martin Leider Olsen, 2. viceborgmester i Vordingborg Kommune, blev i weekenden bisat..

2014

Dødsfald. Martin Leider Olsen. 03/06 1982 - 17/02 2014, Parkvej, Vordingborg. Et sidste farvel til Martin Leider Olsen.. Martin Leider Olsen blev bisat i en fyldt Kalvehave kirke den 17. maj..

2014

Martin Leider Olsen bisættes på lørdag fra Kalvehave Kirke.. Martin Leider Olsen, der tidligere på ugen blev erklæret død..

2013

Leider Olsen: DTU manipulerer.. DTU manipulerer Folketingets finansudvalg..

2010

Martin vil kæmpe de lokales kamp på Borgen.. DEn socialdemokratiske kreds i Vordingborg har enstemmigt valgt et nyt skud på stammen af folketingskandidater..

2010

DTU skal grundigt overveje en lukning af Lindholm.. Videnskabsministeriet har stillet spørgsmål om lukning af forskningsøen til DTU i et brev..

2013

En sejr for Lindholm.. Aktiviteterne på forskningsøen skal alligevel ikke flyttes til et midlertidigt byggeri på Frederiksberg..

2010

S-folketingskandidat vil fastholde minister på lindholm-ord.. De lokale borgerlige Lindholm-støtter må se at få styr på deres Christiansborg-politikere..

1
    Top