Filtrering
9 resultater

Periode
Fra
Til
Type
Arkiv
Geografi
Generelt
Vis kun med billeder
Vis kun med filmklip
Vis kun med lydklip
Vis kun med kilder
Vis kun med geo-tag
Dine valg
Historisk Arkiv Hjørring
Side 1 af 1
1966

Ingstrup Andelsmejeri vil købe "Fællesmål" Købet vil dog blive betinget af, at 80 pct. af "Fællesmåls" andelshave- re går med over.

1966

Fællesmål er solgt. Andelsmejeriet "Fællesmål" i Vester Hjermitslev er blevet solgt og skal nedlægges. Det gamle mejeri er ble- vet købt af andelsmejeriet i Ing- strup og mejeriejer N.A. Nielsen, mejeriet "Håbet" i Tolstrup, i fæl- lesskab.

1966

Salget af Fællesmål løser proble- merne. Mejeriet Målet og andelsmejeriet i Ingstrup overtager mælkekørslen fredag 25. november.

1890 - 1965

"Fællesmål" fester efter 75 års godt samarbejde. Tidligere mejeribestyrer gennem 40 år, M.J. Andersen, deltog i fest- lighederne som hædersgæst.

1890 - 1965

75 år gammel og velrustet til kamp mod de store enheder. Mejeriet "Fællesmål" i V. Hjermit- slev har jubilæum den 1. august.

1966

Mejeriet "Fællesmål" i V. Hjermit- slev har valgt en helt ny bestyrel- se. En konsekvens af, at bestyrelsen ikke havde brugt bemyndigelsen til køb af tankbil.

1966

To tilbud på andelsmejeriet Fælles- mål i V. Hjermitslev. Stort flertal gik på mejeriets ge- neralforsamling ind for salg af mejeriet.

Andersen, Hartmann: Som jeg så det - og som jeg ser det. Et lands- bysamfund i forandring. Tårs, Hartmann Andersen, 1988, 112 sider. Bl.a. om Skolen i Mylund, Forsam- lingshuset "Fællesmål", mejeriet i Mylund, smeden i Mylund, kirken i Mylund, f

1934 - 1997

Thomasen, Børge: Hjermitslev - en stationsby på Løkken-banen.

1
    Top