Filtrering
27 resultater 8 resultater i kilder Se dem her

Periode
Fra
Til
Type
Arkiv
Geografi
Generelt
Vis kun med billeder
Vis kun med filmklip
Vis kun med lydklip
Vis kun med kilder
Vis kun med geo-tag
Dine valg
Historisk Arkiv Dragør
Side 1 af 1
1988 - 1990

Dragør Lokalarkiv

1983 - 2006

Dragør Lokalradionævn

1977

Trælplantning på hjørnet af Stationspladsen og Stationsvej

1976

Dragør Revy

1976

Dragør Revy

Dragør Museum

1982

Handel med fisk på havnen

thumbnail
1938

Ugerevy oktober1938

1970 - 2999

Lokal-TV

1952

Dragør Lodseri

1892 - 1980

Store Magleby Kommune. Journalsager til ca. 1978. Journalnumrene 40-49.

1873 - 1990

Store Magleby Kommune. Journalsager til ca. 1978. Journalnumre 60-69.

1850 - 1986

Store Magleby Kommune. Journalsager til ca. 1978. Journalnumrene 10-19.

1935

Bodil Francks danseskole

1930 - 1976

Store Magleby Kommune. Journalsager til ca. 1978. Journalnumrene 30-39.

1935 - 1945

Strandlinien 4

1985

Gunnar Weber

1900 - 1910

Maleri uden lokal tilknytning

2019

Boligselskabet Strandparken 60 år

1947

Blegerstræde 8

1903

Hans Jeppesen Borg i Nagasaki

1800 - 2999

Bibliografi

2020

Historiebevidsthed, lokalidentitet og moderne kunst

1997

Lokal og kommuneplantillæg for Københavns lufthavn i Kastrup april 1997

2012

Med lufthavnen i baghaven : national infrastruktur og lokal protest 1945-2011

2003

Dragørs søfart 1800-1910

1902

Kongevejen 13

1
    Top